ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ-21338
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ-21337
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ-21336
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ-21335
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ-21334
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ-21333

Τηλέφωνο :
2541084688
Fax:
2541084689
Διεύθυνση:
ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΓΔΟΥ 8 , ΞΑΝΘΗ , Ν.ΞΑΝΘΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 67100

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ
Η εταιρεία ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ , βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Βόγδου 8 και καθημερινά εκτελεί δρομολόγια μεταφοράς επιβατών με προορισμούς Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Κομοτηνή – Δράμα και φυσικά στον όμορφο Νομό μας.
Η ιστορία μας ξεκινάει πριν από τον πόλεμο του 1940 που ο κάθε μέτοχος-ιδιοκτήτης είχε από μία γραμμή εκμετάλλευσης και όλοι μαζί διεθέσαν τα λεωφορεία και τις υπηρεσίες τους για την μεταφορά στρατιωτών με αποτέλεσμα να χάσουν τα λεωφορεία τους εις το χρέος προς την πατρίδα. Μετά από τον πόλεμο τους ξαναδόθηκαν οι άδειες από το κράτος και συνέχισαν την εκμετάλλευση τον γραμμών ενώνοντας όλα τα σημεία του νομού μας ξανά με τα λεωφορεία τους.
Το 1957 ιδρύθηκε το Κοινό Ταμείο Εισπράξεων Λεωφορείων μια συνεργασία όλων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Το 1967-1968 επί της δικτατορίας ιδρύεται το 7ο ΚΤΕΛ μια σύμπραξη των ΚΤΕΛ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το οποίο ήταν δυστυχώς ζημιογόνο και αργοκίνητο επειδή ήταν συνένωση όλων αυτών και υπήρχε μεγάλη ασυνεννοησία. Το 1973 με τον νόμο 102/73 τα ΚΤΕΛ ξαναγίνονται αυτόνομα με έδρα και περιοχή εκμετάλλευσης τον νομό τους. Έτσι ιδρύεται το ΚΤΕΛ Ν. ΞΑΝΘΗΣ και κρατείτε αυτή η μορφή έως το 2003 , ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003 σύμφωνα με τον νόμο 2963/2001 μετονομαζόμαστε σε ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε. με μορφή πλέον ανώνυμης εταιρίας.
Σήμερα , η εταιρεία διαθέτει : ένα στόλο από 55 υπερσύχρονα καινούργια υπεραστικά λεωφορεία εκ των οποίων το ένα είναι διώροφο με 60 θέσεις και 6 μικρολεωφορεία 20 έως 30 θέσεων , τουριστικό γραφείο με 4 τουριστικά λεωφορεία εκ των οποίων το ένα είναι διώροφο για διοργάνωση εκδρομών , αυτόνομο σταθμό ανεφοδιασμού – συνεργείο για όλα μας τα λεωφορεία , πρακτορεία στην Θεσσαλονίκη (Σταθμός Μακεδονία) και στην Αθήνα (Σταθμός Κηφισού).
Όλα τα λεωφορεία διαθέτουν κλιματισμό , Τηλεόραση , WC και Wi-Fi για τα δρομολόγια από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη και από Ξάνθη προς Αθήνα καθώς και την επιστροφή τους .
Η εταιρεία μας απασχολεί 70 οδηγούς και 35 υπαλλήλους, προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο , πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Καθημερινά μεταφέρουμε 3200 μαθητές με ασφάλεια στα Σχολεία τους και περίπου 4000 επιβάτες με προορισμούς τις κύριες πόλεις της χώρας μας . Επιπλέον , αναλαμβάνουμε μεταφορές ασυνόδευτων δεμάτων και κατοικίδιων .
Τέλος , το τουριστικό γραφείο ΚΤΕΛ Ξάνθης Tours , ως θυγατρική εταιρία και συνέχεια της Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης Α.Ε. , έχοντας την πείρα χρόνων στον τουριστικό τομέα και στις μεταφορές είναι σε θέση να εκπληρώσει κάθε δικιά σας επιθυμία και να οργανώσει για σας ένα μοναδικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, στην εξυπηρέτηση του πελάτη, στον επαγγελματισμό καθώς και στην συνεχή ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με ένα στόλο ιδιόκτητων πολυτελών τουριστικών λεωφορείων , έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάζουμε τις καλύτερες παροχές στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 2541084688 ή επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες διευκρινήσεις .


ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΡΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


 

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!