ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ MISIOS SUPER MARKET

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ MISIOS SUPER MARKET-21447
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ MISIOS SUPER MARKET-21446
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ MISIOS SUPER MARKET-21445

Τηλέφωνο :
2492032202-6973482303
Διεύθυνση:
ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑ , Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 40400

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
MISIOS SUPER MARKET

MISIOS SUPER MARKET
Το SUPER MARKET MISIOS , βρίσκεται στον Αμπελώνα Λάρισας και δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου , εδώ και πολλά χρόνια , εξυπηρετώντας άριστα την τοπική κοινωνία της περιοχής .
Εδώ θα βρείτε : χαρτικά , απορρυπαντικά , είδη προσωπικής υγιεινής , είδη οικιακής χρήσης , προϊόντα κάβας , είδη ψυγείου (τυροκομικά , γαλακτοκομικά κ.α.) , κατεψυγμένα προϊόντα , είδη μαναβικής , πέλλετ και ότι άλλο μπορείτε να χρειαστείτε .
Επωφεληθείτε από τις καθημερινές προσφορές μας και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων , επώνυμων και ποιοτικών .
Μέσα σ`ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον , θα απολαύσετε τα καθημερινά σας ψώνια και θα εξυπηρετηθείτε άριστα από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό σας .
Στο SUPER MARKET MISIOS , από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας μας , μέχρι και σήμερα , στηρίζουμε κάθε δραστηριότητα και προσπάθεια της τοπικής κοινότητας , αναγνωρίζουμε το ρόλο μας στο κοινωνικό σύνολο και ως άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτό , επικροτούμε και συμμετέχουμε σε ενέργειες που αποσκοπούν στη διάθεση ποιοτικών προϊόντων , σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές προς όφελος των καταναλωτών μας .


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΜΗΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


 

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!