ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ GOLDEN UNION SHIPS AGENTS LTD

ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ GOLDEN UNION SHIPS AGENTS LTD-28048
ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ GOLDEN UNION SHIPS AGENTS LTD-28047
ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ GOLDEN UNION SHIPS AGENTS LTD-28046
ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ GOLDEN UNION SHIPS AGENTS LTD-28045
ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ GOLDEN UNION SHIPS AGENTS LTD-28044
ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ GOLDEN UNION SHIPS AGENTS LTD-28043

Τηλέφωνο :
2104061000
Fax:
2104611679
Διεύθυνση:
ΑΙΓΑΛΕΩ 8 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ , Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 18545

ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ ΦΟΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
GOLDEN UNION SHIPS AGENTS LTD

GOLDEN UNION
Η εταιρεία GOLDEN UNION SHIPS SHIPPING CO SA , ιδρύθηκε το 1977 στον Παναμά και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στον Πειραιά Αττικής .
Η ψυχή και το μυαλό της εταιρείας είναι ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, ο οποίος είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Η εταιρεία ξεκίνησε με πλοία γενικού φορτίου, μεταφέροντας αρχικά αυτοκίνητα και στη συνέχεια προχώρησε στη μεταφορά χύμα τσιμέντου στη Μέση ανατολή και τη Δυτική Αφρική. Τις δεκαετίες του 80 και του 90 τα μικρά και παλιά πλοία του στόλου της εταιρείας αντικαταστάθηκαν από καινούργια και μεγαλύτερα. Ο στόλος της εταιρείας αριθμεί 35 πλοία με κάποια από αυτά να είναι υπό κατασκευή. Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα ένα στόλο από 28 πλοία χύδην φορτίου με συνολική χωρητικότητα εκτοπίσματος 2 εκατ. τόνους και κατέχει κυρίαρχη θέση στο τομέα των θαλάσσιων μεταφορών έχοντας δημιουργήσει μια τεράστια φήμη για τις υπηρεσίες και τις επιδόσεις στις αγορές ξηρών φορτίων .
Τα γραφεία της Εταιρείας εκτός από τον Πειραιά , βρίσκονται και σε Λονδίνο , Οσάκα κ.α. , ενώ απασχολούνται συνολικά 1000 άτομα παγκοσμίως .
Προσφέρει γρήγορες , αξιόπιστες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες σε ότι αφορά στη διαχείριση , αποθήκευση και διακίνηση εμπορευμάτων .
Επιπλέον συνεργασίες : Golden Travel Agency ltd , Golden Cargo ltd , Golden Courier ltd , Golden Union Enterprises , Cool Ship Supplies κ.α.


T

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!