ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17090
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17089
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17088
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17087
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17086
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17085
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17084
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17083
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ-17082

Τηλέφωνο :
2106814336
Διεύθυνση:
ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΙΩΤΙΣΣΗΣ 28 , ΧΑΛΑΝΔΡΙ , Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 15232

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ -
ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ
Ο ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ , βρίσκεται στο Χαλάνδρι , στεγάζεται σ`ένα νεοκλασσικό κτίριο με κήπο , πλήρως ανακαινισμένο και αποτελεί έναν πολυχώρο καλλιτεχνικών , εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων .
Ο πολυχώρος μας περιλαμβάνει ένα οργανωμένο παιδότοπο , αίθουσα υπολογιστών , όπου παιδιά ηλικίας από 2 έως 10 ετών ψυχαγωγούνται παίζοντας δημιουργικά με αγαπημένα παιχνίδια και καλλιτεχνικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών , αλλά και συμμετέχουν στις οργανωμένες δραστηριότητες .
Το εκπαιδευτικό τμήμα προσφέρει πρωτότυπα εργαστήρια ακόμη και για μωράκια με τις μανούλες τους , αλλά και πολλά άλλα για παιδάκια έως την ηλικία των 7 ετών.
Για τους φίλους μας προσχολικής ηλικίας, παρέχουμε πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης, από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιούλιο, προσφέροντας και απογευματινά τμήματα κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Επιπλέον , στον ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ οργανώνονται παιδικά και εφηβικά πάρτυ , τα οποία είναι προσανατολισμένα στο παιχνίδι και τη δημιουργική διασκέδαση των παιδιών , διαρκούν τρεις ώρες και περιλαμβάνουν : ελεύθερο παιχνίδι στις δύο αίθουσες του παιδότοπου και στον κήπο, ωριαία οργανωμένη ψυχαγωγική/θεατρική δραστηριότητα (προαιρετικά) και γεύμα μικρών και μεγάλων.
Σε περιόδους αργιών ή και απεργιών στα σχολεία, παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 2 – 12 ετών, με θεατρικό παιχνίδι, γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας, εικαστικές κατασκευές, διαδραστικά και παιχνίδια αδρής κινητικότητας στον κήπο, ζαχαροπλαστική κ.α. , ενώ τα Χριστούγεννα , το Πάσχα και το καλοκαίρι οργανώνονται summer camps , όπου παιδιά ηλικίας 2-12 ετών περνούν κοντά μας αξέχαστες διακοπές συμμετέχοντας σε ποικίλα καλλιτεχνικά εργαστήρια και ψυχαγωγικά παιχνίδια .
Τέλος , εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε δεξίωση για τη βάφτιση του παιδιού σας, ελάτε να δείτε τον κήπο του Τεχνότοπου. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Εκκλησία της Παναγίας Μαρμαριώτισσας, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να έρχονται με το πόδια στο χώρο της δεξίωσης. Επιλέξτε μενού από τα catering που συνεργαζόμαστε και εμείς αναλαμβάνουμε το στολισμό για μια αξέχαστη εκδήλωση!!!
Σας ευχαριστούμε όλα αυτά τα χρόνια για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε !!!


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


TAGS : ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , SUMMER CAMPS ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΕΦΗΒΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ .

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!