ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ‘ΒΗΘΑΝΙΑ’

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ‘ΒΗΘΑΝΙΑ’-12546
ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ‘ΒΗΘΑΝΙΑ’-12545
ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ‘ΒΗΘΑΝΙΑ’-12544
ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ‘ΒΗΘΑΝΙΑ’-12543
ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ‘ΒΗΘΑΝΙΑ’-12541
ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ‘ΒΗΘΑΝΙΑ’-12540

Τηλέφωνο :
2294096431-6942654104
Διεύθυνση:
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 53 , ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ , Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 19005

ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 'ΒΗΘΑΝΙΑ' ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΒΗΘΑΝΙΑΣτη Νέα Μάκρη Αττικής θα βρείτε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Οίκος Ευγηρίας Βηθανία , η οποία λειτουργεί από το 1960 , σε ένα ευχάριστο, άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, μέσα στη φύση και στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις .
Εδώ φροντίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία για τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία , το οποίο φροντίζει καθημερινά να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.  Στόχος μας είναι οι φιλοξενούμενοί μας να νοιώσουν οικεία και να γίνουν μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι : 24ωρη Νοσηλεία , Ιατρική Παρακολούθηση από παθολόγο (3 φορές την εβδομάδα) , Επίσκεψη από νευρολόγο (2 φορές το μήνα) , Καθημερινή παρουσία κοινωνικού λειτουργού , Εξατομικευμένη υγιεινή , Ολοκληρωμένο μενού ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα , Καθημερινή Ψυχαγωγία , Εκδρομές , Ευχάριστες δραστηριότητες και πολλά άλλα .

 Φροντίζουμε για τις ιδιαίτερες, ατομικές ανάγκες του καθένα ξεχωριστά, με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα του και προσφέρουμε όχι μόνο ιατρική αλλά και ψυχολογική υποστήριξη.


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΖΟΥΡΑΪΚΑΤ ΙΩΑΝΝΗΣ


TAGS : ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!