ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –

ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –-24476
ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –-24475
ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –-24474

Τηλέφωνο :
2682026593 – 6977232631
Fax:
2682026593
Διεύθυνση:
ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ , Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 48100

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
- ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -
  

ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Το ναυπηγείο σκαφών – μαρίνα ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , βρίσκεται στην Μαργαρώνα Πρέβεζας και από το 1936 παρέχει υπηρεσίες επισκευής και φύλαξης σκαφών στις πιο οικονομικές τιμές .
Στο ναυπηγείο μας αναλαμβάνουμε μηχανολογικές - ηλεκτρολογικές εργασίες , πλαστικοποιήσεις , πολυεστερικές - ξυλουργικές εργασίες , υπηρεσία ανέλκυσης και καθέλκυσης σκαφών , μεταφορά σκαφών , πλύσιμο σκαφών , ανεφοδιασμό καυσίμων κ.α.
Διαθέτουμε θέσεις για 100 σκάφη , μέγιστου μήκους 14m τονάζ , 25 τόνων και μέγιστου βυθίσματος 2m .
Στη μαρίνα μας , σας περιμένει ένα φιλικό προσωπικό έτοιμο να σας βοηθήσει και να σας εξυπηρετήσει σε θέματα όπως : Φύλαξη , Ηλεκτρικό ρεύμα , WC , Laundry , Καρνάγιο και εργασίες όλων των ειδών .
Βρισκόμαστε κοντά στο Λιμεναρχείο και το νοσοκομείο της πόλης με εύκολη πρόσβαση με τα πόδια , ενώ πλησίον της μαρίνας θα βρείτε τα πάντα για να εξυπηρετηθείτε όπως εστιατόρια καφετέριες τράπεζες φαρμακεία κλπ .
Το άρτιο τεχνικό τμήμα του ναυπηγείου μας , με προσωπικό πολυετούς εμπειρίας και άριστης κατάρτισης, είναι πάντα σε θέση να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζει τη μέγιστη ευελιξία και αποτελεσματικότητα, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα.
Η μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο , σας εξασφαλίζει την καλή και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση μέσα από ποιοτικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες .
Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μη διστάσετε μα νας τηλεφωνήσετε στα : 26820 26593 – 6977232631 .


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


 

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!