ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –

ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17602
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17601
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17600
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17599
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17598
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17597
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17596
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17595
ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ –-17594

Τηλέφωνο :
2392027615-2392027621
Fax:
2392027615
Διεύθυνση:
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΥ 13 , ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 57019

Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη , στην περιοχή Περαία, σε μια ήσυχη γειτονιά πολύ κοντά στη θάλασσα , λειτουργεί η μονάδα φύλαξης ηλικιωμένων Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ , η οποία δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο της φύλαξης ηλικιωμένων δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και στα προβλήματα που καλύπτουν αυτή την φάση και προσφέροντας φροντίδα που είναι εφάμιλλη με την οικογενειακή ζεστασιά.
Η ίδρυση της μονάδας , αποτελεί μια προσπάθεια που έγινε από το θρησκευτικό σωματείο "Ελληνική Θρησκευτική Κοινότητα Γ.Ο.Χ. Θεσσαλονίκης", η οποία στηρίχθηκε και από τον απλό κόσμο. Ο εθελοντισμός που επέδειξαν τα άτομα του σωματείου οδήγησε την δημιουργία μιας σταθερής βάσης για την ανάπτυξη της μονάδας, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε ακολουθώντας τις προδιαγραφές που ορίζει το πλαίσιο λειτουργίας μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων.
Η μονάδα έχει σαν στόχο την παροχή υπηρεσιών που θα προσαρμόζονται στις ανάγκες των ηλικιωμένων και στις αλλαγές του κοινωνικοπολιτικού περιβάλλοντος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, κάθε ένοικος να αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή περίπτωση από όλο το προσωπικό. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τον ηλικιωμένο και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά μας, χωρίς να αισθανθεί περιορισμό ή παραβίαση της προσωπικής του ελευθερίας. Το επιστημονικό προσωπικό και το νοσηλευτικό προσωπικό, κινούμενο προς αυτή την κατεύθυνση, οργανώνει το πρόγραμμα της ημέρας με επίκεντρο την ομαλή συμβίωση όλων των ενοίκων και του καθενός ξεχωριστά.
Οι υπηρεσίες που παρέχει η μονάδα μας είναι : Διαμονή σε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με ατομική κουζίνα και μπάνιο , Ιατρική επίβλεψη από ειδικό Παθολόγο και Νευρολόγο  ,Οργανωμένες δραστηριότητες από την ψυχολόγο της μονάδας , Γυμναστική εξάσκηση από την γυμνάστρια της μονάδας , Τακτική φροντίδα και καθαριότητα , Πλήρης κάλυψη των διατροφικών αναγκών με γεύματα από το δικό μας μαγειρείο.
Στόχος όλων εμάς είναι η συμπαράσταση στον άνθρωπο που βαδίζει στην τρίτη και πιο ώριμη ηλικία του. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ :  Αυτό το κίνητρο μάς ωθεί να μην επαναπαυόμαστε, αλλά να προσπαθούμε διαρκώς να βρίσκουμε νέους τρόπους εξυπηρέτησης, τέτοιους που να ακολουθούν τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα. Προς αυτή την κατεύθυνση, διευρρύνουμε την γκάμα των συνεργατών μας, περιλαμβάνοντας διαρκώς νέους φορείς.
Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία χρειάζεστε , καλέστε στα : 2392027615-2392027621-6983763879 .


TAGS  : ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΦΥΛΑΞΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΟΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!