ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΙΝΑΠΙΔΟΥ ΜΕΤΑΞΩ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΙΝΑΠΙΔΟΥ ΜΕΤΑΞΩ-24265
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΙΝΑΠΙΔΟΥ ΜΕΤΑΞΩ-24263
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΙΝΑΠΙΔΟΥ ΜΕΤΑΞΩ-24262

Τηλέφωνο :
2551045642-6973210240
Fax:
2551045479
Διεύθυνση:
5o ΧΛΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΣΥΝΟΡΩΝ (ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ , Ν.ΕΒΡΟΥ , ΕΛΛΑΔΑ , 68100

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ - ΣΙΝΑΠΙΔΟΥ ΜΕΤΑΞΩ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ
Η εταιρεία ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΙΝΑΠΙΔΟΥ ΜΕΤΑΞΩ δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 1996. Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις στην Θράκη, τον Έβρο , αλλά και σε όλη την Ελλάδα , δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υπηρεσιών μας . Τα 16 χρόνια εμπειρίας μας μας έχουν διδάξει ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική και κάθε πελάτης έχει τις δικές του ανάγκες . Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε άριστες υπηρεσίες και άψογη εξυπηρέτηση .
Αναπτύσσουμε και προσφέρουμε ποικίλες καινοτόμες λύσεις σε μια σειρά από διαφορετικές υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων όπως : Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων - Μετακομίσεις οικιακού εξοπλισμού – Εξειδικευμένες Εμπορευματικές Μεταφορές κ.α.
Δεν μένουμε όμως σταθεροί , αλλά εξελισσόμαστε και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη μετά από επικοινωνία .
Εκτελούμε τακτικά δρομολόγια μεταφορών και μετακομίσεων με προορισμούς Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Θράκη - Νομό Έβρου . Το δίκτυο των συνεργατών μας , μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα έπειτα από επικοινωνία με τον πελάτη..
Η ασφάλεια μεταφοράς , διασφαλίζει ότι στην περίπτωση που προκύψουν καταστάσεις απρόβλεπτες, θα πάρετε πίσω ποσοστό ή ολόκληρη την αξία των αγαθών που μεταφέρθηκαν.. Η ασφάλεια μεταφοράς μας και οι υπηρεσίες πρόληψης απώλειας , προστατεύουν τα αγαθά σας κατά την διάρκεια της μεταφοράς και καλύπτει απώλεια ή ζημιά κατά την διάρκεια της μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο. Ασφαλίζουμε τα προϊόντα ή τα αγαθά σας γιατί εκτιμούμε την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας να διαλέξετε την εταιρεία μας για τη μεταφορά τους..
Η όρεξη και το μεράκι μας σε συνδυασμό με την αδιάκοπη επιδίωξη της ικανοποίησης του πελάτη, αποτελούν τη βάση της εταιρικής μας κουλτούρας και τις σχέσεις μας με κάθε πελάτη.
Είμαστε επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη και την παροχή εξατομικευμένων και ευέλικτων λύσεων που ικανοποιούν και ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας.. Στόχος μας είναι να παρέχεται σε κάθε πελάτη σωστή εξυπηρέτηση με κύριο άξονα την ικανοποίησή του , ενώ βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφαλής και χωρίς προβλήματα και ζημιές υπηρεσία μεταφορών, σε πολύ προσιτές τιμές.
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεταφορικές : ΜΕΤΜΠΑ , DSK , ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ , HELCO TRANS .


TAGS : ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ , ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ , ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ , ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ , ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ , ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΡΑΚΗ

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!