ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Ε

ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Ε-14076
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Ε-14075
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Ε-14074
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Ε-14073
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Ε-14072
ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Ε-14071

Τηλέφωνο :
2104836414-6942520922
Διεύθυνση:
ΟΚΑΑ ΚΡ 1015 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ , ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗΣ , Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 18346

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ε.Ε
ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει περάσει από πατέρα στο γιο και εδώ και 4 δεκαετίες δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο κρεάτων .
Σήμερα η νεότερη γενιά , με σύγχρονα μέσα , με μεράκι και καινοτόμες ιδέες , δημιούργησαν ένα πρότυπο κρεοπωλείο , σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα πιστό στις παραδοσιακές αρχές και αξίες .
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην κεντρική λαχαναγορά στον Α.Ι. Ρέντη , όπου καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές , απ`όλες τις γειτονιές της Αττικής προσέρχονται για εκλεκτά κρέατα και προσιτές τιμές .
Η γκάμα των προϊόντων μας είναι μεγάλη και σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν ανικανοποίητο : Εκλεκτά κρέατα (κοτόπουλο , χοιρινό , νεαρό μοσχάρι , βόειο , γαλοπούλα , αρνί , κατσίκι , πρόβατο , γίδα , κουνέλι) αλλά και διάφορα παρασκευάσματα κρέατος όπως γύρος μοσχάρι , γκιούλμπασι , κοτομπέικον , κοτομπουκιές , σεφταλιές , σουβλάκι γαλοπούλας , χοιρινή τηγανιά και πολλά άλλα .
Επιπλέον , το κατάστημα διαθέτει ζυμαρικά , τυριά , κρασιά , βότανα , καρυκεύματα και ότι άλλο θα μπορούσε να συνοδεύσει ένα καλό κρέας .
 Συναισθανόμενοι τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή παρασκευάζουμε καθημερινά, με τα πλέον αγνά υλικά, δεκάδες χειροποίητα φαγητά, όπως ρολά, μπιφτέκια, λουκάνικα κ.λπ., προσφέροντας έτσι λύσεις για γρήγορο –πλην όχι πρόχειρο– φαγητό. Οι πελάτες μας δεν έχουν παρά να επιλέξουν κάποια από τα προτεινόμενα εδέσματά μας, τα οποία θα απολαύσουν στο σπίτι τους με την οικογένειά τους, τους φίλους, τους προσκεκλημένους τους.
Με φροντίδα και μεράκι για το καλύτερο και ποιοτικότερο κρέας θα σας υποδεχτούμε και θα χαρούμε να σας μυήσουμε στα μυστικά της καλής και οικονομικής κουζίνας .


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ


error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!