ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE

ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26521
ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26520
ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26519
ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26518
ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26517
ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26516
ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26515
ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26514
ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE-26513

Τηλέφωνο :
2353051801
Fax:
2353051804
Διεύθυνση:
72ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΘΗΝΩΝ , ΜΕΘΩΝΗ , Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 60066

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ NATIONAL CAN HELLAS AE
NATIONAL CAN HELLAS AE
Η εταιρεία National Can Hellas AE , ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1999 και εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, στη Μεθώνη (Νομός Πιερίας), στην καρδιά της ελληνικής παραγωγής ροδάκινων και μόνο 40 χλμ. από το εμπορικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι στα Βαλκάνια .
Η ίδρυση της ήταν η φυσική εξέλιξη μιας εμπορικής δραστηριότητας ετών στην πολύ απαιτητική ελληνική αγορά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με τον πιο εξελιγμένο και αποδοτικό μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή δοχείων τροφίμων .Έχουμε ενσωματώσει στις γραμμές παραγωγής μας με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα .
Οι γραμμές παραγωγής μας είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού του πιο εξελιγμένου και πλήρως αυτόματου εξοπλισμού για την κοπή, τη διαμόρφωση, τη δοκιμή και τη συσκευασία λευκοσιδηρών δοχείων.
Παράγουμε δοχεία σε διάφορα μεγέθη , κατάλληλα για : τομάτα , χυμό φρούτων , λαχανικά , σούπες , καλαμπόκι , καφέ , pet food , σάλτσες , μανιτάρια , τόνο , όσπρια κ.α.
Οι διαστάσεις των δοχείων είναι προκαθορισμένες και δύναται να αναπροσαρμοστούν ελαφρώς κατά την παραγωγή. Οποιοδήποτε άλλο μέγεθος δοχείων ζητηθεί κατά την παραγγελία , εξετάζεται κατά περίπτωση.
Ο στόχος μας είναι να παρακολουθούμε συνεχώς πολύ στενά όλες τις εξελίξεις στη διεθνή κυτιοποιία και να χρησιμοποιούμε πάντα την πιο σύγχρονη τεχνολογία προκειμένου να προλαμβάνουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας.
Εμείς στη National Can έχουμε τοποθετήσει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ. Στο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου μας, εξετάζουμε όλες τις πρώτες και βοηθητικές ύλες, καθώς επίσης και τα τελικά προϊόντα, με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό εξοπλισμό Ποιοτικού Ελέγχου και σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας.
Το ειδικευμένο προσωπικό εξυπηρέτησης, βρίσκεται στο πλευρό των πελατών μας προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα σχετικά με την κονσερβοποίηση τροφίμων και αποθήκευση αυτών με τη γέννηση τους. Ο στόχος της National Can Hellas είναι να κατανοηθούν πλήρως οι συνεχώς εξελισσόμενες επιχειρησιακές ανάγκες των πελατών μας, καθώς επίσης και οι απαιτήσεις τους. Κατ'αυτό τον τρόπο, προχωράμε σε μακροπρόθεσμες επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις/συνεργασίες που έχουν σαν αποτέλεσμα την αμοιβαία κερδοφόρα ανάπτυξη με όλους τους πελάτες μας.
Η εταιρεία διαθέτει έμπειρο και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, το οποίο υποβάλλεται σε μια διαδικασία συνεχούς κατάρτισης βασισμένη στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες , στα πιο ενημερωμένα και απαιτητικά ποιοτικά πρότυπα , στους περιβαλλοντικούς κανονισμούς , στην υγιεινή και ασφάλεια και στις πιο σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και παραγωγής .
Η εταιρεία National Can Hellas AE , δεσμεύεται και αφοσιώνεται στη συνεχή ανάπτυξη, η οποία απεικονίζεται στις σταθερές και υπεύθυνες επιχειρησιακές πρακτικές και μεθόδους μας.


TAGS : ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΧΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΟΧΕΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΚΟΠΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΔΟΧΕΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ .

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!